Open, eerlijk en bewust kijken naar je onbewuste behoefte
 

Mijn naam is Dianne Avôt. Ik ben 43 jaar en woon met mijn gezin in Barsingerhorn. Om mij heen zie ik heel veel mensen die worstelen met zichzelf of de mensen om zich heen. We zijn ons in de meeste gevallen niet bewust wat een situatie of iemand ons wil vertellen. 

Luisteren naar ons gevoel is makkelijker gezegd dan gedaan. Puur vanwege het feit dat de wereld is ingesteld op je aanpassen aan. Dat houdt dan dus ook in dat je dingen doet die zogenaamd van je verwacht worden. We denken vaak voor een ander en gaan daarbij voorbij aan onszelf. Op de lange termijn krijg je daar last van.... Voorbeelden hiervan kunnen zijn.... Slecht kunnen slapen, vermoeidheid, futloos, maar ook hoofdpijn en andere lichamelijke klachten. Bij kinderen zie je dan vaak driftbuien, buikpijn, moeilijk in slaap kunnen vallen en 's nachts niet doorslapen. Ze laten je onbewust dingen zien en dan is het gewoon heel prettig als iemand je kan vertellen wat je hiermee kan en mag. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat luisteren naar je hart je heel veel moois brengt, maar dat gaat niet vanzelf. Het vergt een hoop doorzettingsvermogen met als uiteindelijk resultaat dat jij of je zoon/dochter zich veel beter voelt. 

Het zijn echter niet alleen mensen of situaties die iets aan je willen laten zien. Ook dieren spiegelen jouw behoeftes. Door het lezen van een dier kan ik je vertellen wat hij of zij wil zeggen en waarom hij of zij zo reageert..... Dan kunnen jullie verder met elkaar aan het werk. 

Reiki is een prachtige liefdevolle manier om te mogen helen en te mogen helpen. Door middel van handoplegging kun je blokkades opheffen en door het doorgeven van zuivere energie de energiebanen weer laten stromen. Zo krijg je weer de kracht om bewuster naar gevoelens en situaties te kijken en nieuwe dingen aan te vliegen. 

Ik zie om me heen dat mensen behoefte hebben aan handvaten, zodat ze bepaalde reacties beter begrijpen en hoe ze er vervolgens mee om kunnen gaan. Toch zie ik ook enige terughoudendheid, want mensen gaan niet snel met zichzelf aan de slag. 

Het komen tot mooie inzichten geeft al zoveel meer energie. Dus loop je al enige tijd met het idee dat je toch wel wil weten wat je onbewuste behoeftes zijn, neem dan contact met me op. Dan ga ik voor je kijken wat ik voor jou en jouw unieke situatie kan betekenen. 

 

 

 
 
 
 
E-mail